Palvelut » Omakotirakentaja

Omakotirakentaja

Arvoisa rakentaja. Olet toteuttamassa yhtä elämäsi suurimmista projekteista. Voimmekin olla auttamassa sinua monella tavalla.

Avaimet käteen -toteutus

Avaimet käteen -toteutus on sinulle vaivattomin. Hoidamme työt, tarvikkeiden kilpailutukset ja kaiken muunkin niin halutessasi.

Osaurakointi

Osaurakointiin kuuluu jonkin selvän, ennakkoon sovitun työkokonaisuuden toteutus. Teemme esimerkiksi perustukset ja runkotyöt tai perustukset ja tekniikan.

Yksi hyvä osaurakointipaketti omakotirakentajalle  on esim. teettää perustukset, talon runko (runko voi tulla myös talopakettitoimittajalta) LVIS-työt, lattiavalu, vesieristykset+ laatoitustyöt,  väliseinät ja yläpohjan höyrynsulkumuovi. Näiden työvaiheiden valmistuttua omakotirakentajan on hyvä ja turvallista tehdä tarvittavat pintatyöt ja saattaa talo valmiiksi.

Ota yhteyttä ja mietitään yhdessä projektianne eteenpäin!

Kysy - Me vastaamme!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Westdeal Oy
PL 142
02400 Kirkkonummi

Y-tunnus: 21712699
Puh: 040 516 4609

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Westdeal Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 0Jaa