Myynnissä

MYYNNISSÄ UPEA RANTAOIKEUSHUVILA!

Korkea OH ja ET, AVOK, KPH, S, WC/KHH, MH, 70 k-m2 + parvi

Tämä huvila / 2.asunto sijaitsee Nummi-Pusulassa rauhallisella Saarijärven rantakaava-alueella osoitteessa Itätie 5. Tontti 1973m2. Järven rannalle matkaa vain 100 metriä. Korkeassa olohuoneessa on tunnelmaa ja lämpöä tuova takka sekä maisemaikkunat isolle terassille. Avokeittiö on tyylikäs ja tilaa tuova. Käytännöllinen kodinhoitohuone. Lattiamateriaalina helppohoitoiset ja kestävät puukuosilaatat lattialämmityksellä. Laatoitettu kylpyhuone on vaalea ja kaunis, tervalepällä verhoillusta saunasta löytyy tunnelmallinen kuituvalaistus. Avara 17 neliön parvi. Varustelut ja eristevahvuudet ovat OKT-tasoa. Porakaivo.

Kaava mahdollistaa rantasaunan rakentamisen rantaoikeusalueelle!

Tontti on valoisa, puustoinen ja helppohoitoinen. Karkkilan palvelut 20 min, Kehä III 60 min, Alhovuoren hiihtokeskus, Vihti Ski Center ja Hill Side Golf 40 min. Lisätietoja Etuovi.com kohde 992703 http://www.etuovi.com/kohde/992703

               UUSIA VASTAAVANLAISIA HARVOIN TARJOLLA UUDELLAMAALLA!

 SOITA LISÄTIETOJA KOHTEESTA: KARI KAJASVIITA / WESTDEAL OY  P. 040-5164609

Kysy - Me vastaamme!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Westdeal Oy
PL 142
02400 Kirkkonummi

Y-tunnus: 21712699
Puh: 040 516 4609

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Westdeal Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 2Jaa